Λύση στα πνευματικά δικαιώματα του Youtube


Δεν υπήρξε φορά που φτιάξατε ένα όμορφο video με τις στιγμές σας, ντυμένο με την αγαπημένη σας μουσική και ενώ θέλατε να το ανεβάσετε στο Youtube και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, οι υπεύθυνοι για τα πνευματικά δικαιώματα στη χώρα μας το κατέβαζαν; Τώρα υπάρχει ΛΥΣΗ!

1. Πηγαίνετε "My Uploaded Videos"


2. Κάντε κλικ στο "View Copyright Info"


3. Κάντε κλικ στο "I want to learn more about dispute process"


4. Κάντε κλικ στο "Take me to the dispute form"


5. Τσεκάρετε την μεσαία επιλογή (2. Το βίντεο αυτό χρησιμοποιεί υλικό προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα με έναν τρόπο που δεν απαιτεί έγκριση από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι νόμιμη χρήση σύμφωνα με το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.)

6. Εκεί που ζητάει "Εξηγήστε με λίγα λόγια" αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. "

ή αυτό

"Πνευματικά δικαιώματα Αποποίηση Σύμφωνα με το άρθρο 107 του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας του 1976, υπάρξει πρόβλεψη για την "δίκαιη χρήση" για λόγους όπως η κριτική, σχόλιο, ειδήσεων, η διδασκαλία, υποτροφία, και την έρευνα. Δίκαιη χρήση είναι η χρήση επιτρέπεται από το νόμο πνευματικών δικαιωμάτων που θα μπορούσαν αλλιώς να παραβιάζουν. Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, εκπαιδευτικές ή προσωπικές συμβουλές χρήση της ισορροπίας υπέρ της δίκαιης χρήσης. "


7. Εκεί που ζητάει την "Υπογραφή σας" γράψτε το όνομα του καναλιού σας.


8. Εκεί που ζητάει "Δήλωση καλής πίστης" αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό "Πιστεύω, καλή τη πίστη, ότι το υλικό απενεργοποιήθηκε ως αποτέλεσμα λάθους ή παρεξήγησης και ότι δεν παραβιάζω εσκεμμένα αυτή τη διαδικασία αμφισβήτησης. "

9. Πατήστε "Συνέχεια"


10. Στην επόμενη οθόνη που θα σας ανοίξει πατήστε "Υποβολή αμφισβήτησης"


11. Στο παραθυράκι που ανοίγει πατήστε "Οκ"


Τώρα το video σας είναι έτοιμο να το δουν όλοι!