Έχεις δύο χιλιάδες ευρώ; Μπορείς να αγοράσεις την Κρήτη διαδικτυακά!

Βάλε το διαθέσιμο κεφάλαιο και επένδυσε στην Κρήτη! Χρειάζεται μόνο δύο χιλιάδες ευρώ.


Έχετε σκεφτεί ποτέ να επενδύσετε διαδικτυακά σε μια περιοχή; Ποτέ δεν είναι αργά να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, εκμεταλλευόμενοι ένα βασικό πλεονέκτημα.

Ίσως αυτή τη στιγμή που οι αγορές μέσω internet ανθίζουν είναι το κατάλληλο momentum σε όσους διαθέτουν κεφάλαιο να χρηματοδοτήσουν μια υπηρεσία ή έναν ιστότοπο, βασισμένο σε γεωγραφικό διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα domain name, ή διαφορετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ταυτίζεται με τον τόπο αυτό.

Αναζητήσαμε αν άραγε είναι ελεύθερο ένα από τα πιο προσφιλή τουριστικά Βrand, αυτό της Κρήτης στο διαδίκτυο.

Ψάξαμε δύο περιπτώσεις, το crete.gr και το kriti.gr. Το μεν πρώτο που αποτελεί την διεθνή ονομασία της Κρήτης είναι εδώ και αρκετό καιρό «καπαρωμένο» και προβάλλει τουριστικές επιχειρήσεις. Στο δεύτερο ήρθε η αποκάλυψη!

Το kriti.gr δηλαδή η λέξη Κρήτη στα γνωστά μας πλέον greeklish, ναι μεν είναι δεσμευμένη αλλά πωλείται σε όποιον το επιθυμεί αντί 2,250$ δηλαδή 1,938.24€!

Ο άνθρωπος που το έχει αγοράσει, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Sedo για να το πουλήσει και μάλιστα όπως φαίνεται (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) έχει δεχτεί 14 προσφορές για την αγορά του, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Τι λέτε, είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε... την Kriti;